Arts and Crafts at Maggy's

Antiek,brocante en vintage


Welkom bij Arts and Crafts at Maggy's! Een online winkeltje waar ik met veel plezier leuke en bijzondere woonaccessoires verkoop!

Naast het geven van interieuradvies als De Woondokter vind ik het ook ontzettend leuk om in de rijke geschiedenis van binnenhuisarchitectuur rond te kijken. Er zijn zoveel mooie en bijzondere dingen gemaakt in het verleden, dat je steeds weer een 'nieuwe' ontdekking doet! 

Natuurlijk kun je alles nieuw kopen maar er zijn ook zeer veel gebruikte artikelen  te koop die aansluiten bij je huisstijl of die een gevoel of herinnering oproepen. Juist deze spulletjes maken je huis tot een echt persoonlijk thuis!

De producten die ik uitkies kunnen uit allerlei richtingen komen, of het nu antiek of modern is. In het huidige interieur worden spullen van alle tijden en stijlen gecombineerd, je kan dus alle kanten op zolang het samen een mooi geheel vormt!

Het assortiment bestaat uit oa.: kunst, servies,  vazen, beelden, kleden, kussens en kleine woonaccessoires in een wisselend aanbod en  wordt voorlopig nog aangeboden via Marktplaats.

De verkochte spullen kunnen worden afgehaald of verzonden worden. Hierbij geef ik de koper zelf de keuze voor Post.nl of Dhl, afhalen op een servicepunt of thuis bezorgd. Alle producten worden zorgvuldig en professioneel verpakt voor verzending, hierbij word breuk tot een minimum beperkt. Mocht uw product onverhoopt  toch met zendschade bij u aankomen, dan vergoed ik de gemaakte kosten.