Waarom Vastgoedpresentatie?

Wilt u uw huis verkopen? Dan is het van belang dat uw woning ruim, neutraal en sfeervol wordt gepresenteerd. Op deze manier zijn de pluspunten van uw woning beter te zien en is het aantrekkelijk voor een breed publiek. Een woning die opvalt in het grote woningaanbod trekt meer kijkers, bezichtigingen en word sneller verkocht voor een hoge verkoopprijs. 
En dat is zeer prettig aangezien een woning die lang te koop staat veel geld kost; denk aan dubbele hypotheeklasten, gemeentebelasting en verzekeringen. Misschien lijkt het tegenstrijdig om nog te investeren in een woning die je gaat verlaten, maar uit onderzoek is gebleken dat 70% van de  restylede woningen binnen 3 maanden verkocht is!
Image
Image

Hoe werkt vastgoedpresentatie?

Tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek lopen we door uw huis en bekijken we samen wat er nodig is om uw woning verkoopklaar te maken. We bespreken  welke zaken u eventueel al zelf kunt (laten) doen. Dit kan zijn opruimen, een muur schilderen, de tuin een opknapbeurt geven, of alvast  meubels en andere spullen  die u niet meeneemt naar de nieuwe woning wegdoen.
 
Bij een verouderde woning kan het nodig zijn nieuwe vloerbedekking te laten leggen, of de keuken over te laten spuiten. Ook kan het nodig zijn e.e.a. te laten repareren of vervangen door een vakman. De keuze is uiteraard aan u, maar al deze vernieuwingen  zorgen er voor dat uw huis sneller wordt verkocht voor een hogere verkoopprijs.

En dan; aan de slag!

U krijgt van mij een offerte voor de restyle van uw gehele woning, gebaseerd op uren werk  en eventueel aan te schaffen accessoires. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van de aanwezige meubels en accessoires, maar voor een optimaal resultaat is het soms wenselijk om nog een aantal accessoires toe te voegen. Dit gaat uiteraard in overleg met u.

In de offerte neem ik ook een lijst van werkzaamheden mee welke u zelf kunt (laten) doen. Voor werkzaamheden die gedaan worden door een vakman krijgt u een aparte offerte.
Na het opruimen en andere eventuele klussen kan er gestyled worden. Als alles er prachtig uitziet is het natuurlijk belangrijk om dit direct vast te leggen! Dit kan  met een fotoreportage, een 360 graden tour door de woning of een video. Voor alle mogelijkheden zie Woningfotografie.

Meubelverhuur

Leegstaande woningen hebben geen sfeer en lijken vaak kleiner. Een tijdelijke inrichting zorgt ervoor dat de kijker kan inschatten hoe groot de ruimtes zijn. Tevens kan het de pluspunten van de woning benadrukken.

De Woondokter werkt samen met Home Inspirations, een professioneel interieurverhuurbedrijf. De interieurpakketten van H.I. geven uw woning een luxe en gezellige uitstraling. Het oog wil ook wat! De kijk-en koopbehoefte bij een 'mooie' woning is groter dan bij een leeg pand!

Samen kijken we naar de geschikte interieurstijl voor uw woning. Er kan worden gekozen voor een basispakket of een pakket op maat. De minimale huurperiode is 3 maanden. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen en budget. De spullen worden bij u thuis gebracht en na verkoop van de woning weer opgehaald.  Neem alvast een kijkje op de website: www.home-inspirations.nl

Image
landelijk
Image
luxe op maat
Image
trendy

Woningfotografie

Om uw woning op een optimale manier te presenteren op een verkoopsite is een professionele fotoreportage  erg belangrijk. Een potentiële koper wil de woning graag zo volledig mogelijk kunnen bekijken. De Woondokter kan voor u een mooie  en duidelijke fotoreportage maken. Dit doe ik zonder groothoeklens, waardoor de beelden realistisch zijn en ze de ruimtes niet groter doen lijken dan ze zijn. Dit om duidelijkheid te scheppen bij de kijker.

We kunnen ook gebruik maken van een 360 graden woningtour. Deze foto's zijn niet haarscherp maar zorgen ervoor dat de kijker alle kanten op kan kijken in een ruimte. De kijker kan van ruimte naar ruimte klikken, en zo door de woning 'lopen'.

Voor videofilmpjes binnen en buiten, een fotoreportage gemaakt met een hoogtestatief of voor drone foto's of video's werkt de Woondokter samen met De Dronefotograaf Lelystad. Voor info en inspiratie kunt u terecht op zijn website: dedronefotograaf.nl

Open huis

Als u meedoet met de open huizendag of een bezichtiging heeft, is het mogelijk om een korte na-styling te doen, zodat alles er weer piekfijn uitziet. Ook is het mogelijk mij als gastvrouw in te huren. Het is wel belangrijk dit op tijd aan te vragen, i.v.m inplannen.

 
 
 Betrokken

Ik help u graag met uw woonproject, klein of groot

Doelgericht

Een advies op maat, afgestemd op uw wensen, smaak en budget

Duidelijk

Van te voren alle prijzen op papier, zo staat u nooit voor onaangename verassingen

De Woondokter

Flamingolaan 32
1619 VD Andijk
06-13496571
dewoondokter@gmail.com
Kvk. nr. 71303294
BTW. NL002094352B42