House of KIKI

House of KIKI is een opleidingscentrum voor verkoopstylisten. Kirsten Slager is de oprichtster. In 2007 heeft ze  onderzoek gedaan naar verkoopstyling in Nederland, en aan de hand van de uitslag een nieuw hands-on concept ontwikkeld. Ook heeft ze een cursus voor de Nederlandse markt geschreven. Cursisten word geleerd direkt met meubels te gaan schuiven, op te ruimen, sfeer aan te brengen en bijbehorende accessoires uit te zoeken.Dit zorgt ervoor dat de verkoopstylisten direct aan de slag kunnen in een te koop staande woning.

Sinds 2008 heeft Kirsten al meer dan 1200 keurmerk vastgoedstylisten opgeleid en begeleidt ze bij het opstarten van hun bedrijf. Tussen de opleidingen door is Kirsten altijd op zoek naar interessante landelijke (makelaars-)partijen waar de verkoopstylisten van House of KIKI baat bij hebben. Zo houdt Kirsten regelmatig lezingen in het land voor NVM of andere makelaarsorganisaties. Kirsten is bekend van het programma “uitstel van executie”, waar ze enkele jaren de rol van vaste styliste vervulde. Dit om het effect van verkoopstyling nog beter te kunnen promoten.

De vaste docent Woningfotografie van House of KIKI is Theo Koeten. Theo was freelance fotograaf voor het Parool en ANP. Tegenwoordig geeft hij les aan de fotoacademie in Amsterdam. Tijdens de Master class Woningfotografie leren de  cursisten woonruimten op de juiste manier te fotograferen. Na de restyling van een woning kunnen ze direct een perfecte fotoreportage maken voor de makelaar en funda. Na afronding van deze Masterclass ontvangen de House of KIKI verkoop-stylisten nog een extra keurmerk; dat van verkoopcoach.