Waarom verkoopstyling?

Wilt u uw huis verkopen? Dan is het van belang dat uw woning ruim, neutraal en sfeervol wordt gepresenteerd. Op deze manier zijn de pluspunten van uw woning beter te zien en is het aantrekkelijk voor een breed publiek. Een woning die opvalt in het grote woningaanbod trekt meer kijkers, bezichtigingen en word sneller verkocht voor een hoge verkoopprijs. 
En dat is zeer prettig aangezien een woning die lang te koop staat veel geld kost; denk aan dubbele hypotheeklasten, gemeentebelasting en verzekeringen. Misschien lijkt het tegenstrijdig om nog te investeren in een woning die je gaat verlaten, maar uit onderzoek is gebleken dat 70% van de  restylede woningen binnen 3 maanden verkocht is!
Image
Image
Voor
Image
Na

Hoe werkt verkoopstyling?

Tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek lopen we door uw huis en bekijk  ik wat er nodig is om uw woning verkoop klaar te maken. Hier maak ik een lijstje van, en we bespreken  welke zaken u eventueel al zelf kunt (laten) doen. Dit kan zijn opruimen, een muur schilderen, de tuin een opknapbeurt geven, of alvast de meubels die niet terugkomen in de nieuwe woning wegbrengen.
Bij een verouderde woning kan het nodig zijn nieuwe vloerbedekking te laten leggen, of de keuken over te laten spuiten. Dit zorgt er voor dat uw huis sneller wordt verkocht.
Image
Voor
Image
Na

De werkzaamheden zijn afhankelijk van de staat van het interieur.

U krijgt van mij een offerte voor de restyle van uw hele woning, gebaseerd op uren werk  en eventueel aan te schaffen accessoires. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van de aanwezige meubels en accessoires, maar voor een optimaal resultaat is het soms wenselijk om nog een aantal accessoires aan te schaffen. Dit gaat uiteraard in overleg met u.
Na akkoord van de  offerte maken we een afspraak en ga ik voor u aan de slag. Ik werk met de ‘hands on’ aanpak, d.w.z. handen uit de mouwen; ik ga  direct schuiven en opruimen. Na de styling kan ik direct een complete Fotoreportage maken van de woning. Deze krijgt u van mij op een usb-stick.

Meubelverhuur

Leegstaande woningen hebben geen sfeer en lijken vaak kleiner. Kijkers kunnen zich er moeilijk thuis voelen. D.m.v. Meubelverhuur kan uw woning tijdelijk ingericht worden om de mogelijkheden van de ruimtes te laten zien. Dit is inclusief meubels en accessoires. De spullen worden bij u thuis gebracht en na verkoop van de woning weer opgehaald.

Image
Voor
Image
Na

Open huis / bezichtiging

Voor Openhuizen dag kan ik uw huis een korte restyle geven, zodat alles er weer tiptop uitziet. Dit kan natuurlijk ook bij een losse bezichtiging. Tevens zou ik als gastvrouw uw kijkers kunnen ontvangen en rondleiden als u daar zelf geen tijd voor heeft. Wel even op tijd aangeven natuurlijk. 

Image

Mogelijkheden en prijzen

Verkoopstyling is gebaseerd op uren werk, aanschaf benodigde accessoires en de fotoreportage.

Bij een basispakket gebruik ik alleen uw eigen spullen.
Bij een aanvullend pakket koop ik de benodigde accessoires.
Bij meubelverhuur gelden de prijzen van het verhuurbedrijf.
Externe bedrijven zoals een schilder sturen een eigen factuur.

 
Het is lastig  van te voren aan te geven hoeveel de styling van uw woning gaat kosten, dit is uiteraard geheel afhankelijk van het aantal uren dat ik bezig ben en welke accessoires er bij moeten worden gekocht. In de offerte kan ik hier  meer duidelijkheid over geven en het  is natuurlijk bespreekbaar.