Wie is de Woondokter?


Welkom op mijn website! Mijn naam is Margreet Holman. Mijn interesse gaat al 25 jaar uit naar bouwkunde en interieurarchitectie. Na mijn algemene studie economie, talen en textiele werkvormen, heb ik een korte opleiding bouwkunde gevolgd. Hierna heb ik ook een cursus interieurarchitectie gedaan. 
Ik werk al bijna 20 jaar bij Gamma op de decoafdeling, de laatste jaren als verfspecialist. Het leukste van dit werk is het adviseren van de klant met kleurkeuze, behang en raamdecoratie. De wens, om door te groeien  bestond al heel lang. Na een opleiding interieurstyling deed  ik ook een cursus Verkoopstyling bij House of KIKI en een master interieurfotografie bij Theo Koeten. Ik help u graag uw woning een persoonlijke inrichting te geven of juist klaar te maken voor de verkoop.
 
In Maart 2020 ben ik tevens gestart met de verkoop van leuke en bijzondere woonaccessoires onder de naam Arts and Crafts at Maggy's. In de webshop kunt u o.a. Antiek,brocante en vintage producten vinden. Een wisselend assortiment van servies, beelden ,vazen,kleden,kussens, kunst en verder alles wat me aanspreekt. 
Image